Over ons

DroneVinder is in 2016 gestart. Met een passie voor drones is de website opgezet en uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is; Dé plek met alle benodigde informatie om de ideale drone te kunnen vergelijken en vinden.

Online zijn er verschillende aanbieders van drones, vooral webshops hebben vaak een enorm assortiment aan drones. Het probleem hierbij is dat de keuze je bijna onmogelijk wordt gemaakt. Met camera of juist zonder camera? Lang vliegen of toch liever een groot bereik? Met je smartphone besturen? Al deze vragen worden helaas niet zomaar voor je beantwoord en dat kan er voor zorgen dat je de verkeerde keuze maakt. Hier moest natuurlijk een oplossing voor komen.

Onafhankelijk en rechtvaardig

Voor de website was maar één voorwaarde: Alles moest onafhankelijk en gebaseerd zijn op een eerlijke mening. Producten aanprijzen die vervolgens niet voldoen is absoluut niet wat wij willen bereiken en daar lag meteen onze focus op: Onafhankelijke vergelijkingen over verschillende soorten drones.

Beginners, gevorderden, kinderen of volwassen; iedereen kan een afweging maken tussen de drones die het beste bij hem of haar passen. Er kan een keuze worden gemaakt tussen verschillende webshops en dus ook verschillende prijzen. Zo wordt er nooit teveel betaald en ga je alleen de lucht in met de drone die perfect bij jou past!

Waarom DroneVinder?

  1. Onafhankelijke reviews & adviezenlogo-website
  2. Eenvoudig en snel drones vergelijken
  3. Groot assortiment drones
  4. Bestel alleen bij de webshop die jij vertrouwt
  5. Tips, tricks, stappenplannen en nog veel meer
  6. Altijd bereikbaar; Vragen zijn altijd welkom!