Hoe te vliegen met een drone: Alles wat je als beginner moet weten!

Vliegen met drones wordt steeds populairder en dat is ook niet heel vreemd; Het besturen van een drone is leuk, vereist een bepaalde vaardigheid, wat het uitdagender maakt en kan van pas komen in verschillende situaties, zoals het maken van foto’s en video’s vanuit de lucht.

Vliegen met een drone wordt tegenwoordig steeds eenvoudiger gemaakt door de drone fabrikanten, dit om er voor te zorgen dat ook de beginners met een drone de lucht in kunnen zonder dat dit gevaarlijke situaties oplevert. Toch is het goed om van te voren alvast te weten wat je allemaal beter wel en juist niet moet doen tijdens het vliegen met een drone.

Read more

DJI Phantom 4 Pro vs DJI Mavic Pro

DJI heeft met de DJI Phantom 4 Pro weer een geweldige drone op markt gebracht. Dit is zeker niet de eerste keer dat DJI laat zien dat ze toch echt de marktleider zijn op het gebied van kwalitatief goede drones. Een tijdje geleden is de DJI mavic Pro uitgekomen en ook deze drone beschikt over een scherpe camera, een groot bereik en een lange vliegtijd. Tijd om de 2 drones met elkaar te vergelijken!

Read more